Les companyies Amena, Wanadoo i Uni2 es fusionen en la marca Orange

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca

3 d'octubre del 2006, Espanya

El famós color verd d'Amena i els cartells d'Uni2 i Wanadoo, substituïts a 4.000 punts de venda pel taronja d'Orange

Des d'avui tots els serveis d'Amena, Wanadoo, Uni2 i Equant passen aintegrar la marca Orange, de France Télécom. Així, doncs, desapareix el típic color verd d'Amena, i la imatge corporativa de tots quatre operadors, en favor de la d'Orange, amb el canvi consegüent de la decoració de més de quatre mil punts de venda. Ara, la fusió portarà molts més canvis, car integrarà els serveis de telefonia mòbil i fixa, d'internet i de televisió.

Els serveis de telefonia mòbil i fixa, de banda ampla d'internet i de televisió eren oferts fins ara per cada empresa, separadament, a un total de dotze milions de clients. Amb aquesta opció Orange opta clarament per la convergència de les telecomunicacions, amb ofertes de tots els quatre serveis combinats a règim de tarifa plana.

Un telèfon multiús

Orange preveu d'invertir a l'estat espanyol uns mil cinc-cents milions d'euros. Una altra mostra de la convergència tecnològica que vol impulsar Orange és el telèfon Unik, que ja es pot comprar a Catalunya Nord i que aviat es vendrà a la resta del país. L'Unik és un aparell que es connecta a la xarxa de telefonia mòbil des del carrer i que pot fer trucades via internet amb tecnologia wi-fi des de casa o de la feina.

Orange és una marca de France Télécom, llançada el 1984, amb més de 149 milions de clients de 220 països. Actualment és el segon operador més important de telefonia mòbil i d'internet d'Europa.

Fonts[modifica]


Cc-by-nc-nd icon.svg