Illes Balears: la coalició Més denuncia que les destitucions de directors són il·legals

De Viquinotícies
Salta a la navegació Salta a la cerca


8 d'agost del 2013, Illes Balears
El BOIB[1] ha publicat les resolucions de la conselleria d'Educació que ordenen als equips directius dels IES de Menorca dels quals va destituir els directors l’aplicació del decret de trilingüisme. Els consells escolars de tots quatre instituts van rebutjar-lo i Fina Santiago, diputada de la coalició MÉS, alerta que les destitucions són il·legals. Segons Santiago, les mateixes resolucions publicades avui demostren que els directors sancionats i expedientats van complir amb rigor la seva tasca, és a dir, van convocar els consells escolars i van traslladar per al seu debat i votacions a la conselleria d'Educació.

La diputada rebutja l’actuació autoritària de la Conselleria d’Educació i denuncia que el govern sancioni els directors com a representants els propis consells escolars perquè no pot sancionar els consells.

“És inacceptable que la Conselleria faci caure la responsabilitat damunt els directors una decisió que és dels consells escolars, que són la veu legítima de la comunitat escolar” ha dit Santiago.

D'una altra banda creu que ell govern ha de recuperar el sentit de la responsabilitat com a governant per garantir la convivència social i aturar la destrucció de la normalització a les escoles. “Estan jugant amb el futur dels nostres infants de forma molt irresponsable, autoritària, simplement per donar satisfacció als sectors més radicals de la dreta espanyola”.

Notes

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter Google+ LinkedIn Newsvine Hotmail