Fitxer:Canal+.svg

De Viquinotícies
Jump to navigation Jump to search

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 500 × 125 píxels, mida del fitxer: 10 Ko)

Aquest fitxer prové de Wikimedia Commons i pot ser usat per altres projectes. La descripció de la seva pàgina de descripció es mostra a continuació.

Resum

Descripció
English: Canal+
Français : Canal+
Data
Font Treball propi based on File:Canal+.svg
Autor Canal+ - Étienne Robial
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain
Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a estar protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic.
No obstant això, podria estar subjecte altres tipus de restriccions. Vegeu WP:PD#Fonts o Template talk:PD-textlogo per a més informació.
Public domain Aquesta imatge de geometria simple és inelegible per als drets d'autor i, per tant, està en domini públic, perquè consisteix completament en informació que és propietat comuna i no conté cap paternitat literària original.
Heptagon
Trademarked
Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.
Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor o l'origen de l'obra corresponent. Addicionalment és necessari indicar una llicència eiquetea. Vegeu Sobre les llicències per a més informació.
Altres versions

Canal+.svg CanalPlus.png

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual21:16, 26 abr 2011Miniatura per a la versió del 21:16, 26 abr 2011500 × 125 (10 Ko)Archives5qual
18:24, 2 abr 2009Miniatura per a la versió del 18:24, 2 abr 2009313 × 78 (7 Ko)Panxitofeliz{{Information |Description={{en|1=Logo of Canal+ Canal+}} {{es|1=Logo de Canal+ Canal+}} |Source=trabajo propio |Author=Trademarked by Canal+/Registrado por Canal+. Dibujado por Panxitofeliz |Date= |Pe

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Vegeu més usos globals d'aquest fitxer.

Metadades