Vés al contingut

Deu persones moren en un accident aeri a Villa Castelli, Argentina

De Viquinotícies


13 de març del 2015, Villa Castelli
Autoritats de la província de la Rioja van anunciar en un comunicat que “un accident entre dos helicòpters a la Quebrada del Yeso, a la localitat de Villa Castelli, va causar la mort de deu persones” el passat dimarts 9 de març; les autoritats van afegir que aquestes persones eren part de la producció de Dropped (supervivència al nu), una nova sèrie de realitat de la cadena TF1 francesa.

Entre les víctimes hi ha la navegadora Florence Arthaud, la nedadora Camille Muffat, i Alexis Vastine, boxejador. Cinc membres de la producció també van morir: Laurent Sbasnik, Lucier Mei-Dalby, Volodia Guinard, Brice i Edward Gilles Guilbert, a més dels dos pilots d'helicòpter, Juan Carlos Castillo i Roberto Abate.

Les circumstàncies de l'accident no estan clares, els dos aparells es van sacsejar en l'aire per algun motiu abans d'estavellar. Un portaveu de les autoritats locals va dir que les condicions meteorològiques eren bones. Els testimonis van parlar "error del pilot." Es va obrir una investigació per homicidi a París per determinar les causes de l'accident.

El President de la República Francesa, François Hollande, va expressar la seva “immensa tristesa” i va retre homenatge a la “marinera Florence Arthaud, la campiona olímpica de natació Camille Muffat i el campió de boxa Alexis Vastine, que tant va fer brillar França”.

El reality show Dropped, produït per AdventureLine consisteix a dipositar dos equips de celebritats en la naturalesa i deixar que ells es valguin per trobar menjar i refugi. L'objectiu de cada un és de tornar a la civilització amb la finalitat de recarregar un telèfon mòbil i trucar a Louis Bodin, el presentador del programa. Les celebritats que van participar en aquest programa van ser Alain Bernard, Jeannie Longo, Camille Muffat, Sylvain Wiltord, Florence Arthaud, Alexis Vastine, Anne-Flore Marxer i Philippe Candeloro.

Fonts

[modifica]
Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail