Vés al contingut

Campionat de Nova Zelanda de futbol 2011-2012: els resultats de la segona jornada de les semifinals

De Viquinotícies
Pilota de futbol
Pilota de futbol

22 d'abril del 2012, Nova Zelanda
Aquest diumenge en el Campionat de Futbol de Nova Zelanda s'ha jugat la segona i última fase de les semifinals, i la penúltima dels playoffs. El diumenge que ve es jugarà la final entre els dos equips que han guanyat en aquesta ronda: el Team Wellington i el Waitakere United. El Team Wellington ha derrotat a l'Auckland City per un 3 a 1 i un 4 a 1 en total afegint el resultat de la setmana passada; el Waitakere United ha remontat aquesta jornada amb un 5 a 2 i un 5 a 3 en total afegint el resultat de la jornada prèvia.

Auckland City vs Team Wellington[modifica]

22 d'abril de 2012
Auckland City FC Auckland City FC 1 – 3 Team Wellington Team Wellington Kiwitea Street, Auckland
Assistència : 1,279 espectadors
Àrbitre : Chris Kerr
Marcat al minut 71 71' Expósito Marcat al minut 25 25' Fa'arodo

Marcat al minut 82 82' Marcat al minut 90 90' Lucas

Kiwitea Street, l'estadi de l'Auckland City

El Team Wellington ha estat capaç de mantenir la seva avantatge d'1 gol que tenia de la jornada prèvia gràcies a un alt rendiment de l'equip contra l'Auckland City. Aquesta serà la primera final en què participa el Team Wellington des de la final de 2008. Més d'un miler d'aficionats al Kiwitea Street d'Auckland esperaven veure la remontada de l'Auckland City, però en el seu lloc van veure com retenia la victòria l'equip de Wellington.

En la primera part els de Wellington se n'anaren a Auckland amb comfiança, fet que els ajudà marcar el primer gol en el 25è minut gràcies a una passada dolenta per part de Dave Mulligan que Henry Fa'arodo interceptà i després marcà. L'Auckland City també va tenir les seves oportunitats, però gràcies a la defensa per part de Jonathan Raj i James Musa, aquestos no marcarien en la primera meitat del partit.

L'Auckland City en la segona meitat del partit començà amb bones esperances, però aquestes aviat se n'anirien degut a que els xuts del davanter Manel Expósito acabessin al pal tres cops fins que per fi en el 71è minut aquest marcaria. Després d'aquest gol l'Auckland City es plantejava l'oportunitat de poder remontar i l'entrenador Ramon Tribulietx ficà més jugadors que mai de davanters.

Aquest canvi de tàctiques però, li resultà devastador a l'Auckland City ja que Dakota Lucas del Team Wellington marcà en el 81è i 90è minut, sentenciant el partit.

La setmana que ve l'Auckland City se les veurà amb l'AS Tefana de la Polinèsia Francesa en la final de la Lliga de Campions de l'OFC. Per altra banda, el Team Wellington jugarà en la final contra el mateix equip que jugà en la final de la temporada 2007-08, el Waitakere United.

Canterbury United vs Waitakere United[modifica]

22 d'abril de 2012
Canterbury United Canterbury United 2 – 5 Waitakere United Waitakere United ASB Football Park, Christchurch
Assistència : 1,400 espectadors
Àrbitre : Mirko Benischke
Marcat al minut 13 13' Clapham

Marcat al minut 30 30' Slefendorfas

Marcat al minut 12 12' Marcat al minut 87 87' De Vries

Marcat al minut 48 48' Butler
Marcat al minut 49 49' Marcat al minut 63 63' Krishna

El Waitakere United fou capaç de remontar a partir de l'1 a 0 de la setmana passada. Aquest club guanyà el títol la temporada passada. El Canterbury United havia guanyat cadascun dels tres partits previs a aquest, però aquest cop el resultat acabà malament per l'equip de Christchurch.

Ambdós clubs començaren el partit amb molta confiança i esperança de veure's en la final el 29 d'abril. Aviat en el partit, en el 12è minut, el davanter Ryan de Vries del Waitakere avançà el marcador per l'equip visitant. Un minut després Aaron Clapham del Canterbury United marcà el gol empatador pel seu club.

El Canterbury es veuria dominant el partit després de l'1 a 1, i en el minut 30 l'australià George Slefendorfas marcaria el 2 a 1, així retornant la confiança a l'equip i als més de mil aficionats locals.

En la segona part el Waitakere es replantejà les tàctiques del joc i començà a remontar. En el 48è minut Jake Butler marcà el 2 a 2. Menys d'un minut després el fijià Roy Krishna posicionà el Waitakere com a guanyador al marcar el 3 a 2. Krishna de nou marcaria en el 63è minut i de Vries marcaria el gol sentenciador en el 87è minut.

D'aquesta manera el Waitakere se'n va a la seva setena final del Campionat de Futbol de Nova Zelanda, i la segona contra el Team Wellington. La temporada pel Canterbury United s'acaba i aquest club no tornarà a jugar cap partit fins l'octubre. L'entrenador del Waitakere se'n va confiat a la final del diumenge que ve.

Fonts[modifica]

Comparteix: Correu electrònic Facebook Twitter LinkedIn Newsvine Hotmail